Het boekje tegen angst

Ik heb veel over angst geleerd in mijn jaren als coach en ondernemer. Dit boekje is gebaseerd op die ervaringen en lessen. Het beschrijft in klip en klare taal hoe angst ontstaat, wat angst voor zin heeft – want die is er – en hoe angst ons leven anno nu danig kan ontregelen. Maar gelukkig, er zijn oplossingen.

Dit boekje tegen angst presenteert drie reddingsboeien. Ze hebben mijn leven verrijkt en veranderd. Het zal me niet verbazen als ze jou net zo zullen helpen!

Het boekje tegen angst
Drie reddingsboeien voor stressvolle en angstaanjagende situaties

Het boekje tegen angst

Of je nu voor de klas staat of premier bent, iedereen kent angst en stress. Ze komen voort uit een oeroud overlevingssysteem dat zetelt in ons brein. Dat systeem hielp ons uitstekend toen we nog ronddoolden op de steppe. Maar onze leefomgeving is in korte tijd ingrijpend veranderd. Angst en stress zitten ons nu vaker dwars dan dat ze ons dienen. Zo krijgen we een black-out op een examen of in een sollicitatiegesprek, en voelen we ons onzeker in gezelschap. Niet handig. Dit boekje helpt je om adequater te reageren. Treed binnen in een kalme wereld van succes en zelfvertrouwen. Met drie simpele methodes blijf je angst en stress de baas.

Je kunt het boekje onder andere rechtstreeks bij mijn uitgever bestellen. Je betaalt dan geen verzendkosten (Nederland en België). De volgende knop brengt je daar:

Privacyverklaring