Cliënten over mijn coaching

Al die jaren dat ik zelf probeerde uit te zoeken waar mijn passie lag, hebben we er in vier sessies uit weten te halen

Lisette BogaardsIk zat al jaren vast met de vragen: Waar ben ik goed in? Wat is mijn passie? Moet ik nog een opleiding volgen? Welke baan spreekt mij aan? Ga ik ooit nog voor mezelf beginnen? Wanneer maak ik nou eens werk van mijn ideeën? Wat kan ik eigenlijk? Mijn vriend liep ook met levensvragen en ik wilde hem direct helpen door een coach aan te dragen. Tot ik bedacht dat ik wel heel makkelijk een ander wist te helpen, maar dat ik dat al die jaren nog niet voor mezelf had weten te doen. Toen besloot ik om de aandacht die ik altijd in anderen stak eerst eens in mezelf te steken. Dat was het moment dat ik contact met Stan opnam.

Ik kwam binnen bij Stan met al mijn vragen, onzekerheden en mijn ideeën. Ik zat vast en bleef daardoor in een cirkel ronddraaien. Stan heeft eerst mijn trotse gevoel in mezelf weten te vergroten. We hebben de chaos aan goede ideeën en wensen in mijn hoofd een beetje weten te stroomlijnen, waardoor het makkelijker was om de eerste stap te gaan zetten richting mijn dromen. Na de eerste sessie, was ik zoals ik het noem, ‘aangezet’. Ik heb na een dag verwerken direct mijn eerste idee in werking gezet. Ik genoot onwijs van het proces waar ik mezelf in had gedompeld. Voor mijn gevoel was ik er al helemaal. Gelukkig had Stan tijdens de eerste sessie voorgesteld om nog drie coaching sessies te nemen. Ik dacht er namelijk al na één keer te zijn, maar valkuilen die dieper lagen zijn tijdens de andere sessies naar boven gekomen. Uiteindelijk heb ik vier sessies met Stan gehad en ik had gewild dat ik dat eerder had gedaan. Al die jaren dat ik zelf probeerde uit te zoeken waar mijn passie lag heeft Stan in vier sessies eruit weten te halen en in werk weten te zetten. Of nou ja, ik doe het natuurlijk zelf, maar Stan heeft mij aangezet 😉

Wat ik bijzonder fijn vond aan de coaching met Stan is dat hij mij heeft laten inzien dat het vooral belangrijk is dat ik de dingen die ik wil bereiken op mijn eigen manier mag doen. Hij is echt iemand die je stimuleert om het beste in jezelf naar boven te halen en niet iemand die je probeert een kunstje aan te leren, waar je misschien bewezen succes mee kan halen, maar dat niet is wie je bent. Daardoor voelde ik mij na een gesprek met Stan ook elke keer extra goed over mezelf, in wat ik kan en doe. Ik kreeg direct zin om er weer tegenaan te gaan. Ook vond ik het leuk dat hij af en toe wat over zichzelf vertelde.

Stan is een bijzonder warm mens, waar ik graag mee praat. Hij wist mij op een hele positieve manier te coachen. Ik merkte af en toe dat hij woorden uit mij probeerde te trekken, die ik nodig had om weer een stap verder te komen. Op het moment dat het niet lukte om die woorden eruit te krijgen, ging hij het niet voor mij invullen. In plaats daarvan bewandelt hij gewoon een andere weg om zo toch op het punt te komen waar ik moest zijn. Heel knap zoals hij dat doet.

Lisette Bogaards – Eigenaar HippeKados.nl – HippeKados.nl


 

Door Stan zijn coaching kon ik bepaalde keuzes maken die ik echt heel lastig vond

William MeisterIk was in mijn onderneming op een punt aangekomen dat ik een aantal knopen wilde doorhakken en duidelijkheid wilde over welke kant ik nou precies op wilde. Ik was niet tevreden met hoe het ging en wilde weer terug naar het hart.

Stan zijn coaching heeft me laten inzien wat ik echt wilde. Daardoor kon ik bepaalde keuzes maken die ik echt heel lastig vond en wat uiteindelijk heel bevrijdend heeft gewerkt. Daardoor kan ik zeggen dat ik nu met mijn onderneming en leven op een nieuw avontuur ben gegaan, maar dan in overeenstemming met mijn hart en wie ik ben.

Stan luistert heel goed naar wat je zegt en stelt erg goede vragen waardoor er weer een proces op gang komt wat je verder helpt. Hij helpt je de antwoorden te vinden die je al in je draagt. Ik heb het contact met Stan erg fijn en warm gevonden. Ik voelde me ook vertrouwd bij Stan. Het afreizen naar Amsterdam was voor mij echt iets waar ik naar uitzag.

Ik kan Stan van harte aanbevelen. Als je verder wilt groeien met je onderneming dan zul je ook aan je zelf moeten werken. Het gaat hand in hand.

William Meister – Business Mentor – WilliamMeister.nl


 

Het is ongelooflijk fijn dat iemand zo in je gelooft en je daarmee aanmoedigt

Karla MooyIk had heel erg behoefte aan iemand die met mij meekeek, naar mijn situatie. Ik had al 3 trainingen gedaan bij experts en daar ook echt wel veel geleerd. Maar ik miste de individuele aandacht voor mij, mijn situatie, mijn specifieke bedrijf.

Stan heeft mij geholpen om mijn drive, mijn ‘missie’ weer duidelijker te voelen en daar binding mee te houden tijdens het bezig zijn met marketingactiviteiten en alle dingen die je hebt te doen als ondernemer naast het coachen zelf. Ik heb daardoor ook al mijn gratis activiteiten en het inspireren van mensen, zonder dat ze klant zijn, weer kunnen omarmen als belangrijk onderdeel van mijn bedrijf en ik mag daar weer blij van worden.

Verder heb ik door de coaching van Stan wat interne blokkades in mijzelf kunnen opruimen. Stan is wat dat betreft een echte coach. Als het nodig is, krijg je wel tips, maar in de eerste plaats helpt hij je om het antwoord in jezelf te vinden.

Zijn persoonlijke betrokkenheid en vooral zijn geloof in mij en mijn werk waardeer ik erg. Het is ongelooflijk fijn dat iemand zo in je gelooft en je daarmee aanmoedigt. Daarnaast belooft hij je geen gouden bergen, maar helpt je om realistische doelen te stellen.

Als je zelf een betrokken ondernemer bent met een missie, heb je aan Stan een goede coach, die je begrijpt en die zelf ook een betrokken coach met een missie is 🙂

Karla Mooy – Opvoedcoach – Ontspannen Opvoeden


 

Stan is voor mij een voorbeeld voor hoe ik ook met mijn klanten om wil gaan: toegankelijk, betrokken, positief, deskundig, integer, enthousiast

Aleid OverbeekVanuit mijn eerdere businesscoachopleiding kende ik Stan al. Via zijn blogs volgde ik Stan en ik voelde mij steeds meer thuis bij zijn aanpak van het businesscoachvak.

Op dat moment zat ik enigszins op een dood punt met mijn bedrijf en wist niet wat mijn volgende stap moest zijn. Ik wilde verder groeien in mindset en in klanten en daarom kwam ik bij Stan terecht.

Door de coaching ben ik positiever gaan denken, meer in de actie gekomen en heb ik meer gesprekken gevoerd met (potentiële) klanten.

Mijn hoofddoelstelling van de coaching was mijn 3-maanden programma verder uitrollen en daarvoor minimaal 3 klanten hebben. Die doelstelling heb ik gehaald. Daarnaast heb ik aanzienlijk meer gesprekken gevoerd met (potentiële) klanten. Ik heb meer klanten gekregen en daardoor is mijn omzet ook verhoogd.

Ik waardeer Stan bijzonder om zijn persoonlijke betrokkenheid en ik ben hem dankbaar dat hij mijn mindset zo versterkt heeft dat ik nog krachtiger en positiever ben geworden als persoon en daardoor nog meer een leider van mijn bedrijf. En natuurlijk dat ik daardoor meer klanten heb gekregen.

Bovendien is Stan voor mij een voorbeeld hoe ik ook met mijn klanten om wil gaan (toegankelijk, betrokken, positief, deskundig, integer, enthousiast).

Aleid Overbeek – Businesscoach 45+ vrouwelijke ondernemers – Koraal Coaching


 

Ik heb korte metten gemaakt met een aantal overtuigingen die mij bij het ondernemen niet verder hielpen

Elske VerbraakIk maakte allerlei stappen om mijn bedrijf verder vorm te geven. Echter waren deze stappen niet altijd in de juiste richting en niet altijd met de juiste focus. Mijn creativiteit en enthousiasme zorgden voor mijn gedrevenheid, echter niet altijd voor voldoende omzet. Totdat ik een webinar van Stan bijwoonde en ik mij realiseerde dat ik in plaats van ‘stoeien met de volgende stap’ ook kon kiezen om onder begeleiding gerichte stappen te zetten in de verdere vormgeving van mijn bedrijf.

Het coachingstraject heeft mij inzicht gegeven in visie, focus, structuur en marketing. Op deze manier ben ik creatiever geworden in het vormgeven van mijn eigen producten zonder hierbij mijn missie uit het oog te verliezen. Daarnaast is het mij gelukt om mijn toegevoegde waarde te communiceren en voor mijn producten ook een bijbehorende prijs te vragen.

Ik heb korte metten gemaakt met een aantal overtuigingen die mij bij het ondernemen niet verder hielpen. Hierdoor weet ik nu wie mijn klant is en sluit mijn marketing naadloos aan.

Mijn vertrouwen is gegroeid waardoor ik veel gerichter te werk ga bij het benaderen van nieuwe klanten.

Stan is een betrokken coach die een fijne sfeer creëert waarin hij met scherpe vragen je triggert en ‘bij de les’ houdt om je verder op weg te helpen.

Elske Verbraak – Inspirator/verbinder – WakeUp


 

Een bijzonder leerzame bijeenkomst voor ondernemers in Amsterdam Nieuw-West

Saliha YurtayIn het voorjaar van 2014 is Stan kennis komen maken met het Ondernemershuis in Amsterdam stadsdeel Nieuw-West. Het Ondernemershuis is een plek waar ondernemers binnen kunnen lopen en informatie kunnen krijgen over stadsdeelproducten, bedrijfsruimtes en subsidies.

Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam het idee naar voren dat het leuk en interessant zou zijn om een bijeenkomst te organiseren voor de ondernemers in Nieuw-West. Velen hebben het moeilijk in deze tijd. Het is voor hen niet altijd even makkelijk om opdrachten binnen te krijgen.

Gemeente Amsterdam Nieuw-WestStan en ik hebben dit samen opgepakt. We hebben een bijeenkomst georganiseerd die geweldig werd ontvangen. Uit de enthousiaste reacties bleek dat veel mensen er erg leerzame lessen uit hebben opgepikt.

De presentatie van Stan was doorspekt met levendige voorbeelden. Herkenbaar voor veel deelnemers. Vooral de quote ‘Wees geen vlieg!’ had impact. Zij werd later nog regelmatig herhaald.

Saliha Yurtay – Ondernemersadviseur – Ondernemershuis Nieuw-West


 

Ik kreeg openbarende inzichten die mijn onderneming op de lange duur sterk zullen blijven ondersteunen

Vincent HoudijkIk kreeg een attentie via een kennis om een coaching-avond van Stan mee te maken​. Uiteindelijk heb ik na een Skype-sessie besloten om enkele 1-op-1 dagdelen met hem te doen.

Ik wilde de problemen die ik ervoer met ondernemen beter in kaart brengen. Ik ben altijd geïnteresseerd in ondernemen en hoe ik dat dan voor mijzelf beter zou kunnen leren.

Op de 1-op-1 dagdelen met Stan heb ik direct een veel beter en overzichtelijk beeld gekregen van alle werkzaamheden die ik binnen mijn bedrijf heb.

Het zijn zeer veel en diverse taken die ik nu beter onder controle heb. Daardoor heb ik meer rust in mezelf gevonden, waardoor ik mijn doelen beter uiteen kan zetten.

Ik ben Stan speciaal dankbaar voor de nieuwe (openbarende) inzichten die ik via hem bereikt heb, en die mijn onderneming op de lange duur sterk zullen blijven ondersteunen.

Vincent Houdijk – Musicus/docent/artistiek directeur – VincentHoudijk.com


 

Stan heeft me enorm geholpen een paar moeilijke stretches te maken

Eva-Maria BisschopIk ben Stan op het juiste moment tegengekomen. Ik was mijn deeltijdse job goed zat en wilde in 2014 eindelijk die doorbraak maken van hobby naar professioneel bedrijf.

Als ik er nu op terugkijk, zou ik zonder Stan nog altijd niet veel verder staan dan eind 2013.

Ik heb eindelijk een deftig aanbod waar ik mijn klanten mee op weg help. Vroeger was mijn aanbod niet eens duidelijk. Ik durf nu deftige prijzen te vragen, waar ik vroeger in het onderbetaalde circuit meedeed.

Bovendien zijn mijn klanten door deze prijzen ook enorm geëngageerd en behalen ze allemaal mooie doorbraken.

Ik weet nu ook hoe mijn aanbod te lanceren, op een manier die mij rust geeft, terwijl de resultaten beter zijn dan ooit. In de eerste 5 maanden van 2014 is mijn mailinglijst is al met 60% gestegen en heb ik al dezelfde omzet bereikt als heel 2013.

Stan blijft me bij voor een aantal belangrijke zaken. Hij houdt me telkens bij de les. Alleen had ik sommige geplande acties al lang begraven.

Hij heeft me enorm geholpen een paar moeilijke stretches te maken. Ik kon daarbij met mijn angsten bij hem terecht.

En hij zorgt er telkens voor dat ik de resultaten van mijn diensten veel concreter benoem. Mijn man zei zelfs dat hij nu eindelijk begrijpt wat ik doe 🙂

Eva-Maria Bisschop – Zinzoeker – Blinkende Ogen Shift


 

Ik verbaas me er nog steeds over dat 1 middag zo veel nieuwe inzichten heeft gegeven en blijft geven

Paul Vissers

Ik had angst om met verkoop aan de slag te gaan, omdat ik niet wist hoe ik mijn product goed en ethisch naar de markt kon brengen.

De coaching van Stan heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn klanten kan zoeken en benaderen. Verder ben ik me bewust geworden van het feit dat ik kan verkopen, mits ik de voor mij juiste manier van verkopen volg.

Een heel belangrijk inzicht: ik kan verkopen op een manier die bij me past en goed voelt (geen ‘tweedehands-autoverkoop’), er is een groep mensen die op mijn verhaal zit te wachten.

Wat ik erg in Stan zijn werkwijze waardeer, is z’n subtiele maatwerk en gedegen voorbereiding. Daardoor was de training helemaal op maat voor me. 

Ik verbaas me er nog steeds over dat 1 middag zo veel nieuwe inzichten heeft gegeven en blijft geven.

Verder ben ik dankbaar voor de rust en het aanstekelijke enthousiasme wat hij uitstraalt, zowel in de voorbereiding als tijdens de training.

Paul Vissers – Spiritonoom – Delphin Consulting


 

Ik ben nu effectiever bezig en haal meer omzet uit mijn bedrijf

Desirée MarsmanIk heb een webinar gevolgd van Stan en hem vervolgens 1-op-1 gesproken. Hij begreep exact waar ik mee zat, wat mijn hulpvraag was. Dat gaf mij het vertrouwen om mij door Stan te laten coachen.

Stan heeft gezorgd voor een stuk focus. Hierdoor ben ik effectiever bezig en haal ik meer omzet uit mijn bedrijf.

Stan heeft me laten inzien wat de toegevoegde waarde is van mijn dienstverlening. Hierdoor durf ik nu een hogere, reële prijs te vragen voor mijn dienstverlening.

Mijn uurprijs is verhoogd naar tussen de 75 en 90 euro afhankelijk van de duur van een traject. Hiervoor bedroeg mijn uurprijs rond de 50 euro. Ik krijg nu daadwerkelijk betaald voor de uren die ik aan een klant besteed en verdien eraan!

Desirée Marsman – Voedingscoach – Foodtality


 

Ik ben Stan met name dankbaar voor zijn motiverende steun, zodat ik steeds weer in beweging bleef

Hans VliegIk heb ruim 3 jaar naast een vaste baan gecoached, voordat ik het besluit nam om fulltime voor mezelf te starten. Ik wilde door Stan worden gecoached om door middel van het programma meer cliënten te werven en mijn omzet te verhogen.

Stan is eigenlijk tijdens mijn hele opstart een klankbord en vraagbaak geweest. Het programma heeft me inzicht gegeven in wat echt voor mij werkt.

Ik weet nu heel duidelijk welke manier van clienten werven, maar ook welke manier van ondernemen bij mij past en hoe ik dit vorm geef.

Ik ben Stan met name dankbaar voor zijn motiverende steun, zodat ik steeds weer in beweging bleef en mijn bezieling bleef volgen.

Hans Vlieg – Personal Business Coach


 

Ik weet nu om te gaan met mijn angsten

Bärbel RenaudMet mijn opleiding tot coach en counsellor heb ik de nodige bagage meegekregen voor mijn vak -psychosociale therapie en traumaverwerking. Alleen bagage voor het ondernemersvak zat er onvoldoende bij.

Ik liep aan tegen mijn angsten om te ‘verkopen’, frustratie bij het schrijven van blogs en onzekerheid bij het bepalen van prijzen.

Dankzij Stan weet ik nu om te gaan met mijn angsten, lukt het mij in korte tijd met veel plezier blogs te schrijven en weet ik mijn waarde naar gepaste prijzen te vertalen.

Dit gebeurde niet in één oogopslag. Het is een groeiproces. Maar daarin heeft Stan mij ondersteund, vooral door zijn maatwerk, begrip en enthousiasme.

Voor de inzichten in mijn blokkades ben ik Stan bijzonder dankbaar.

Bärbel Renaud – Coach & Counsellor – LadyBird


 

He really wants the best for his clients and their businesses

Val BullermanStan has coached participants in a program which Laura Babeliowsky and I taught. He is a great business coach. (I wouldn’t allow him to coach our participants if he wasn’t 🙂 )

Many people look to him for advice on how to build a 6 Figure business. I saw people who coached with Stan take very positive steps forward in their business.

What I love most about Stan is his big heart. He really cares for his clients and their success. His coaching and advice come from his own experiences combined with what he has learned as a successful business coach.

While I admire Stan as a coach, I love him as a person. He is a wonderful, caring man. He really wants the best for his clients and their businesses. I admire his willingness to learn and improve his craft.

Val Bullerman – Fearless Business Coach – ValBullerman.com


 

Ik heb drempels genomen die ik anders niet had durven nemen

Sandra van HultenIk had al veel klanten, maar verdiende te weinig, ondanks dat ik heel veel uren werkte. Dat moest anders, dus ben ik aan het programma van Stan mee gaan doen.

Fortuinlijk Floreren geeft mij een betere visie, focus en structuur. Bovendien helpt de groep en de coaching mij om steeds verdere stappen te nemen.

Mijn prijzen zijn nu een stuk hoger en ik heb een andere manier van denken over marketing en mijn producten gekregen.

Ik voel dat ik mijzelf vooral persoonlijk ontwikkeld heb. Ik heb drempels genomen die ik anders niet had durven nemen.

Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. En ook mijn vertrouwen in mijn bedrijf, nu ik zie dat er klanten blijven komen nadat ik verschillende prijzen bijna verdubbeld heb.

Sandra van Hulten – Hondengedragstrainer – Cani Connect