Individuele coaching – de krachtigste weg

Het leven kan een mens voor lastige vraagstukken plaatsen. Individuele coaching is een effectieve en prettige manier om antwoorden te vinden.

Individuele coaching

Een paar voorbeelden:

  • Je bent op zoek naar een andere richting, maar wat dan? Je ziet zoveel aantrekkelijks en je wilt eigenlijk ook niets missen.
  • Voor jezelf opkomen is een uitdaging voor je. Je vraagt je daarom af hoe je je eigen wensen meer aan bod kunt laten komen. Maar hoe kun je dat bereiken?
  • Je hebt het idee dat je dagen kleurloos passeren; je bezigheden zouden je wel wat meer uitdaging en enthousiasme mogen geven. Wat is er nodig om hier verandering in te brengen?
  • Belangrijke beslissingen of gebeurtenissen maken je onzeker. Je zou je graag sterker voelen in zulke situaties. Het zou je een stuk gelukkiger maken als je wist wat daarvoor nodig was.
  • Je staat voor een keuze waar voor jou veel van afhangt, maar het is allemaal erg verwarrend. Je zou wat meer afstand willen nemen om er objectiever op te kunnen reflecteren, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

Op een bepaald punt in het leven herkent iedereen wel iets van deze thema’s; er zijn er ontelbaar veel meer en een gemeenschappelijk kenmerk is dat je er zelf nauwelijks uitkomt – hoe je ook je best doet, hoe je ook puzzelt en worstelt.

Naar blijvende verandering

Je komt er zelf niet uit – dat heeft niets te maken met jou als persoon, het is geen gebrek aan talent of vaardigheden, geen gebrek aan karakter.

Het zou heel vreemd zijn als je de lastige vraagstukken van het leven alleen op kon lossen. Die vereisen namelijk reflectie: naar jezelf kijken door een objectieve bril die alles ziet – niet alleen de voor de hand liggende blokkades, maar ook de blinde vlekken, ook het verborgen potentieel. Dat zonder hulp doen, is onmogelijk.

Mensen die gecoacht willen worden bij het oplossen van hun vraagstukken, erkennen dat. Ze zijn gezond, slim en mentaal in evenwicht. Ze beseffen dat de ondersteuning van een coach blijvende verandering kan creëren en ze sneller naar hun doelen leidt.

Individuele coaching – de krachtigste en snelste manier

Bij mij ontvang je individuele coaching. Individuele coaching is verreweg de krachtigste coachingsvorm om die blijvende verandering en versnelling te bereiken.

Samen voeren we diepgaande gesprekken, een-op-een. Die gesprekken leiden tot grote inzichten en tot persoonlijke groei. Samen vissen we uit waar jij tegenaan loopt en waarom jij niet verder komt. En vervolgens gaan we daaraan werken. Zodat je wél gaat bereiken wat je wilt bereiken.

Het zijn dan ook niet zomaar gesprekken. Ik ben er speciaal voor opgeleid, ik draag het wereldwijd erkende kwaliteitskeurmerk van de International Coach Federation (ICF) en kan bogen op meer dan 1000 ervaringsuren van pure individuele coaching. Bovendien neem ik meer dan 14 jaar loopbaanervaring en meer dan 23 jaar ondernemerservaring mee in elk gesprek.

Tarief en plaats van de individuele coaching

Mijn tarief is 145 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van 2 uur.

De gesprekken vinden plaats in een ruimte van de organisatie Het Coachhuis waar ik bij ben aangesloten. We spreken bij voorkeur af op hun locatie Vondelpark in Amsterdam. De ruimtes daar bieden een fijne en rustige atmosfeer. We kunnen er ongestoord met elkaar praten.

Bij afname van 3 of meer coachingsgesprekken in één keer wordt het tarief verlaagd met 10 procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal 1 uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

De algemene voorwaarden die ik hanteer kun je hier downloaden. Mijn privacyverklaring vind je hier.

Maak nu alvast gebruik van een kosteloze coaching

Wil je ervaren hoe coaching jou kan helpen antwoorden te vinden op je vragen? Meld je dan aan voor een korte, kosteloze coaching per telefoon. Dat gaat makkelijk en snel. Meer daarover vind je achter de volgende knop:

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten,

Stan
Privacyverklaring