Individuele coaching – de krachtigste weg

Het leven kan een mens voor lastige vraagstukken plaatsen. Individuele coaching is een effectieve en prettige manier om antwoorden te vinden.

Individuele coaching

Een paar voorbeelden:

  • Je bent op zoek naar een andere richting, maar wat dan; er is zoveel aantrekkelijks en je wilt eigenlijk ook niets missen.
  • Je vindt het ongemakkelijk om voor jezelf op te komen; je eigen wensen meer aan bod laten komen, dat is waar je behoefte aan hebt.
  • Je voelt je onzeker bij het nemen van belangrijke beslissingen; wat extra vertrouwen in je eigen kunnen zou erg welkom zijn.
  • Je hebt het idee dat je dagen kleurloos passeren; je verlangt al een tijdlang naar meer uitdaging en enthousiasme.
  • Je staat voor een keuze waar voor jou veel van afhangt, maar het is allemaal erg verwarrend; je zou wat meer afstand willen nemen om er objectiever op te kunnen reflecteren.

Op een bepaald punt in het leven herkent iedereen wel iets van deze thema’s. En er zijn er ontelbaar veel meer. Soms kom je er zelf nauwelijks uit, hoe je ook je best doet, hoe je ook worstelt.

Naar blijvende verandering

Je komt er zelf niet uit – dat heeft niets te maken met jou als persoon, het is geen gebrek aan talent of vaardigheden, geen gebrek aan karakter.

Het zou heel vreemd zijn als je de lastige vraagstukken van het leven alleen op kon lossen. Die vereisen namelijk reflectie: naar jezelf kijken door een objectieve bril die alles ziet – niet alleen de voor de hand liggende blokkades, maar ook de blinde vlekken, ook het verborgen potentieel. Dat zonder hulp doen, is onmogelijk.

Mensen die gecoacht willen worden bij het oplossen van hun vraagstukken, erkennen dat. Ze zijn gezond, slim en mentaal in evenwicht. Ze beseffen dat de ondersteuning van een coach blijvende verandering kan creëren en ze sneller naar hun doelen leidt.

Individuele coaching – de krachtigste en snelste manier

Bij mij ontvang je individuele coaching. Individuele coaching is verreweg de krachtigste coachingsvorm om die blijvende verandering en versnelling te bereiken.

Samen voeren we diepgaande gesprekken, een-op-een. Die gesprekken leiden tot grote inzichten en tot persoonlijke groei. Samen vissen we uit waar jij tegenaan loopt en waarom jij niet verder komt. En vervolgens gaan we daaraan werken. Zodat je wel gaat bereiken wat je wilt bereiken.

Het zijn dan ook niet zomaar gesprekken. Ik ben er speciaal voor opgeleid, ik draag het wereldwijd erkende kwaliteitskeurmerk van de International Coach Federation (ICF) en kan bogen op meer dan 1000 ervaringsuren van pure individuele coaching. Bovendien neem ik meer dan 14 jaar loopbaanervaring en meer dan 23 jaar ondernemerservaring mee in elk gesprek.

Tarief en plaats van de individuele coaching

Mijn tarief is 135 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van 2 uur.

De gesprekken vinden plaats in een ruimte van de organisatie Het Coachhuis waar ik bij ben aangesloten. We spreken bij voorkeur af op hun locatie Vondelpark in Amsterdam. De ruimtes daar bieden een fijne en rustige atmosfeer. We kunnen er ongestoord met elkaar praten.

Bij afname van 3 of meer coachingsgesprekken in één keer wordt het tarief verlaagd met 10 procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal 1 uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

De algemene voorwaarden die ik hanteer kun je hier downloaden. Mijn privacyverklaring vind je hier.

Maak nu alvast gebruik van een kosteloze coaching

Zit je met een vraag en wil je ervaren hoe coaching jou kan helpen?

Kom vrijblijvend met mij in gesprek. Ik help je met je keuzes in een kosteloos coachgesprek van 30 minuten. We doen dat via Skype of telefoon. Het is een gesprek waarin ik je kennis laat maken met erkende, individuele coaching. Zo’n gesprek verplicht je tot niets en het levert je altijd iets op:

  • Je krijgt inzicht in wat voor jou echt telt in je leven.
  • Je krijgt ideeën over hoe jij jouw wensen om kunt zetten in acties.
  • Je krijgt nieuwe energie en motivatie.
  • Je zult dingen herkennen waarvan je zegt: ‘Ja, dit past bij mij, hier zou ik voor willen kiezen!’

Wat zou jij willen veranderen in je leven? Stel je voor dat dit gesprek de start daarvan zal zijn.

In een gesprek van 30 minuten met mij kun je al mooie stappen zetten. Samen graven we diep naar wat jou echt beroert, naar wat het beste pad en de beste keuzes voor jou zijn, naar wat past bij wie jij bent.

Individuele coaching is kiezen voor jezelf en dat is het mooiste wat je kunt doen. Het zet je in de juiste energie om grandioos te leven. Het is het beste vertrekpunt om voor anderen en voor jezelf betekenisvol te zijn. Het is dé voorwaarde voor geluk en daarmee voor succes.

Vul je gegevens hieronder in, dan spreken we elkaar binnenkort. Kosteloos en zonder enige verplichting of druk.

Ik sta graag voor je klaar,

Stan

Vul je gegevens in, dan plannen we een afspraak:

Voor- en achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Eventueel Skype-adres:

Vertel in enkele woorden iets over je redenen om dit gesprek te willen doen:

Mijn gegevens mogen worden verwerkt voor het maken van een afspraak.

(Je ontvangt automatisch een kopie van je antwoorden op je mailadres.)

Privacyverklaring