Hoe ik werk – de krachtigste weg naar nieuwe energie en een vervullend leven

Client-consult

Voel jij je voor de volle honderd procent tevreden over je leven? Of ervaar je een van de volgende dingen:

  • Je staat voor een belangrijke keuze of vraag in je leven, maar je komt er niet uit.
  • Je dag voelt als een last; je merkt steeds dat de zin je ’s-ochtends ontbreekt om enthousiast van start te gaan.
  • Je bent op zoek naar een andere richting, maar wat dan; er is zo veel aantrekkelijks en je wilt eigenlijk ook niets missen.
  • Je voelt je onzeker bij het nemen van belangrijke beslissingen; je zou wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben.
  • Je verlangt regelmatig naar meer inhoud in je leven; ook jij wilt gewoon gelukkig zijn.

Het zijn goede redenen om voor coaching te kiezen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De echte rij is eindeloos. Maar altijd is het uitgangspunt hetzelfde: je komt bij een coach omdat je ergens tegenaan loopt in je leven. Je komt niet verder, maar weet niet precies waarom, of worstelt met de oplossing.

Naar blijvende verandering

Je komt er zelf niet uit. Dat heeft niets te maken met jou als persoon. Het is geen gebrek aan talent of vaardigheden, geen gebrek aan karakter.

Het zou heel vreemd zijn als je de zelf-vragen in het leven alleen op kon lossen. Die vereisen namelijk reflectie: naar jezelf kijken door een objectieve bril die alles ziet. Ook de blinde vlekken, ook het verborgen potentieel. Dat zonder hulp doen, is onmogelijk.

Mensen die gecoacht willen worden, erkennen dat. Ze zijn gezond, slim en mentaal in evenwicht. Ze kiezen voor een coach om blijvende verandering te creëren en sneller hun doelen te bereiken.

De krachtigste en snelste manier

Bij mij kies je voor 1-op-1 coaching. 1-op-1 coaching is verreweg de krachtigste vorm om tot die blijvende verandering en versnelling te komen.

Samen voeren we diepgaande gesprekken die leiden tot grote inzichten en tot persoonlijke groei. Samen vissen we uit waar jij tegenaan loopt en waarom jij niet verder komt. En vervolgens gaan we daaraan werken. Zodat je wel gaat bereiken wat je wilt bereiken.

Het zijn dan ook niet zomaar gesprekken. Ik ben er speciaal voor opgeleid, draag het wereldwijd erkende ICF-keurmerk en heb 1000+ individuele ‘coachingsvlieguren’ achter de kiezen. Daarnaast neem ik meer dan 14 jaar loopbaanervaring en meer dan 23 jaar ondernemerservaring mee in elk gesprek.

Tarief en plaats van coaching

Ik coach individuele personen. Het tarief is 135 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Eén coachingsgesprek heeft een duur van 2 uur.

Het gesprek vindt plaats in een ruimte van de organisatie Het Coachhuis, waar ik bij ben aangesloten. We spreken bij voorkeur af op hun locatie Vondelpark in Amsterdam. De ruimtes daar bieden een fijne en rustige atmosfeer. We kunnen er ongestoord met elkaar praten.

Bij afname van 3 of meer coachingsgesprekken in één keer, wordt het tarief verlaagd met 10 procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal 1 uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

De algemene voorwaarden die ik hanteer kun je hier downloaden. Mijn privacyverklaring vind je hier.

Maak gebruik van een kosteloos cliënt-consult

Zit je met een vraag en wil je ervaren hoe coaching jou daarbij kan helpen?

Kom vrijblijvend met mij in gesprek. Ik help je met je keuzes in een kosteloos cliënt-consult van 30 minuten. We doen dat via Skype of telefoon. Het is een gesprek waarin ik je kennis laat maken met hoe erkende coaching in zijn werk gaat. Het verplicht je tot niets en het levert je altijd iets op:

  • Je krijgt inzicht in wat voor jou echt telt in je leven.
  • Je krijgt ideeën over hoe jij je wensen om kunt zetten in acties.
  • Je krijgt nieuwe energie en motivatie.
  • Je zult dingen herkennen waarvan je zegt: ‘Ja, dit past bij mij, hier zou ik voor willen kiezen!’

Wat zou jij willen veranderen in je leven? En stel je voor dat dit gesprek de start daarvan zal zijn.

Als je er zo in gaat, dan zul je in die 30 minuten met mij al mooie stappen zetten: samen gaan we dieper graven naar wat jou echt beroert, naar wat het beste pad en de beste keuzes voor jou zijn, naar wat past bij wie jij bent.

Want kiezen voor jezelf is het mooiste dat je kunt doen. Dat zet je in de juiste energie om grandioos te leven. Het is het beste vertrekpunt om voor anderen en jezelf betekenisvol te zijn. Het is dé voorwaarde voor geluk en daarmee voor succes.

Vul je gegevens hieronder in, dan spreken we elkaar binnenkort. Kosteloos. Alleen als jij dat daarna wenst, bied ik je een betaald vervolg aan.

Ik sta voor je klaar,

Stan

Vul je gegevens in, dan plannen we een afspraak:

Voor- en achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Eventueel Skype-adres:

Vertel kort iets over je redenen om dit consult te willen doen:

Het is akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt voor het maken van een afspraak.

(Je ontvangt automatisch een kopie van je antwoorden op je mailadres.)

Privacyverklaring