Individuele coaching – de krachtigste weg

Stel je deze situaties eens voor:

  • Je bent op zoek naar een andere richting, maar wat dan? Je ziet zoveel aantrekkelijks en je wilt eigenlijk ook niets missen.
  • Voor jezelf opkomen voelt als een uitdaging. In je werk of je relatie komen jouw wensen nauwelijks aan bod. Het is belangrijk dat dat eindelijk eens verandert.
  • Je hebt het idee dat je dagen kleurloos passeren. Je werk zou wel wat meer plezier en bevrediging mogen geven. Je hebt alleen geen idee hoe je dat kunt bereiken.
  • Belangrijke beslissingen of gebeurtenissen maken je onzeker. Je wilt je sterker kunnen voelen. Maar hoe pak je dat aan?
  • Je staat voor een keuze waar voor jou veel van afhangt. Het is alleen allemaal erg verwarrend. Je hebt behoefte aan helderheid, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

Herken je de thema’s? Er zijn er ontelbaar veel meer en hun gemeenschappelijke kenmerk is: je komt er zelf niet uit, hoe je ook je best doet, hoe je ook puzzelt en worstelt. Duidt dat op een gebrek aan talent, een gebrek aan vaardigheden, een gebrek aan karakter?

Nee, het zit hem in de vraagstukken. Die vereisen dat je alles van jezelf ziet – niet alleen dat wat voor de hand ligt, maar ook de blinde vlekken, ook het verborgen potentieel. Daar heb je de hulp van een ander bij nodig, iemand die je laat kijken door een objectieve bril: een professionele, erkende coach.

Individuele coaching – de krachtigste en snelste manier

Mensen die gecoacht willen worden zijn gezond, slim en mentaal in evenwicht. Ze beseffen dat de ondersteuning van een coach blijvende verandering in hun leven kan brengen en ze sneller naar hun doelen leidt.

Bij mij ontvang je individuele coaching. Individuele coaching is verreweg de krachtigste coachingsvorm om die blijvende verandering en versnelling te bereiken.

Samen voeren we diepgaande gesprekken, een-op-een. Die gesprekken leiden tot grote inzichten en tot persoonlijke groei. We vissen uit waar jij tegenaan loopt en waarom je niet verder komt. Vervolgens gaan we daaraan werken. Zodat je wél gaat bereiken wat je wilt bereiken.

Het zijn niet zomaar gesprekken. Ik ben er speciaal voor opgeleid, ik draag het wereldwijd erkende PCC-keurmerk van de International Coaching Federation (ICF) en kan bogen op meer dan tien jaar ervaring in individuele coaching. Bovendien neem ik meer dan veertien jaar loopbaanervaring en meer dan vijfentwintig jaar ondernemerservaring mee in elk gesprek.

Tarief en plaats individuele coaching

Mijn tarief is 145 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van twee uur.

De gesprekken vinden plaats in een vestiging van de organisatie Het Coachhuis. We spreken bij voorkeur af op hun locatie Vondelpark in Amsterdam. De ruimtes daar zijn speciaal voor dit doel ingericht. We kunnen er ongestoord met elkaar praten.

Bij afname van drie of meer gesprekken in één keer wordt het tarief verlaagd met tien procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege de afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal een uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

Mijn algemene voorwaarden kun je hier downloaden. Mijn privacyverklaring vind je hier.

Maak nu alvast gebruik van een kosteloze coaching

Ben je onbekend met erkende coaching en wil je eens ervaren hoe dat in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor een korte, kosteloze coaching per telefoon. Dat kan makkelijk en snel. Meer daarover vind je achter de volgende knop:

Ik zal je met plezier ondersteunen,

Stan

PS
Waarom werkt erkende, individuele coaching? Lees dit boekje: Eindelijk iemand die naar je luistert!

Privacyverklaring