Individuele professionele coaching

Er zijn kwesties in het leven die zich niet laten oplossen met een simpel antwoord. In gesprek gaan met een professionele coach kan dan verhelderend werken. Een professionele coach beziet jouw situatie en vraagstelling zonder oordeel. Hij heeft oog voor jouw blinde vlekken, maar ook voor het verborgen potentieel.

Een professionele coach beschouwt alles wat je met hem deelt als privé en vertrouwelijk.

Mensen die gecoacht willen worden zijn gezond, slim en mentaal in evenwicht. Ze beseffen dat de ondersteuning van een professionele coach blijvende verandering in hun leven kan brengen en ze sneller naar hun doelen leidt.

Bij mij ontvang je individuele, professionele coaching in diepgaande een-op-een gesprekken. Dat is verreweg de krachtigste manier om verandering en versnelling te bereiken. De gesprekken leiden tot grote inzichten en tot persoonlijke groei. We vissen uit waar jij tegenaan loopt en waarom je niet verder komt. Vervolgens gaan we daaraan werken. Zodat je wél vooruitkomt.

Het zijn niet zomaar gesprekken. Ik ben er speciaal voor opgeleid, ik draag het wereldwijd erkende PCC-keurmerk van de International Coaching Federation (ICF) en kan bogen op meer dan twaalf jaar ervaring in coaching. Bovendien neem ik in elk gesprek meer dan zevenentwintig jaar ondernemerservaring mee en veertien jaar loopbaanervaring.

Tarief en plaats

Mijn tarief is 145 euro per uur, kosten inbegrepen (exclusief btw). Een coachingsgesprek met mij heeft een duur van twee uur (290 euro ex btw). De algemene voorwaarden vind je hier.

Onze gesprekken vinden wandelend plaats in een park of andere inspirerende rustige buitenomgeving, of in een vestiging van de organisatie Het Coachhuis. We overleggen daarover samen.

Bij afname van drie of meer gesprekken in één keer wordt het tarief verlaagd met tien procent.

Mocht het – bijvoorbeeld vanwege de afstand – niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan is coaching via Skype of telefoon eveneens mogelijk. Zo’n coachingsgesprek is inspannender voor ons beiden en heeft daarom een duur van maximaal een uur. Zo is de effectiviteit toch gewaarborgd.

Neem hier contact met mij op.

PS
Meer weten over waarom erkende, individuele coaching zo goed werkt? Lees dit boekje: Eindelijk iemand die naar je luistert!