Mijn coachcliënten

Mijn cliënten zijn individuele personen uit alle lagen van onze samenleving – van scholieren en studenten die nog aan de start van het leven staan en zich nieuwsgierig afvragen wat er voor hen mogelijk is, tot mensen die maatschappelijk gearriveerd zijn en het leven in een nieuwe fase inhoud willen geven.

Het zijn vrouwen en mannen, in thuis- en in beroepssituaties, van jong tot ouder, en van uiteenlopende opleidingsrichtingen. Individueel zijn er grote verschillen, toch hebben zij één ding gemeen: het zijn menselijke mensen die – net als ieder ander – nu en dan worstelen met de vragen die het leven hen voorlegt.

De onderwerpen zijn vaak stevig. Ze gaan over relaties, nieuwe stappen, grote risico’s, toekomstplannen, ingrijpende keuzes, loopbaanvragen, familieaangelegenheden, zakelijke strubbelingen, soms ook over verdriet.

Mijn cliënten verwachten van mij coaching op het meest persoonlijke vlak, want dat is waar ik specialist in ben. Om hen daarbij maximaal de ruimte te geven, hanteer ik één onwrikbaar uitgangspunt: alles wat wij bespreken is vertrouwelijk en zal dus blijven waar het hoort – tussen ons. Daarom ook vind je op deze pagina geen namen. Mijn cliënten kunnen vertrouwen op absolute anonimiteit.

Klik hier om contact met mij op te nemen.