Boeken

Eindelijk iemand die naar je luistert!

Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches

Hoe raak je nog wegwijs in het woud van coaches? Wat doet een coach nu eigenlijk? Welke eisen kan ik stellen? En: hoe onderscheid ik goed van slecht? Eindelijk iemand die naar je luistert! geeft klip-en-klare antwoorden op deze vragen. Eindelijk iemand die naar je luistert! is een compacte gids die de zoektocht naar een coach een stuk makkelijker maakt. (Ook zeer bruikbaar voor professionele coaches die hun cliënten goed en helder willen informeren over wat het vak van coach nu feitelijk inhoudt.)

“Het boek geeft een uitstekend beeld van wat je van een professionele coach mag verwachten. Geschreven op een pakkende, inspirerende manier.”

Charles Ruiters, PCC Consciousness Coach®, Creative Consciousness The Netherlands

De waan van de wedloop

Waarom je liever vuilnisman wilt zijn

Wat maakt dat je je in onze maatschappij zo opgejaagd en beklemd kunt voelen? Alsof alle dagen grijs en grauw zijn, en alles alleen maar om presteren draait. En wat kun je doen zodat die beleving anders wordt? Lichter, veel plezieriger, en zonnig. De waan van de wedloop geeft antwoorden, zonder belerend te zijn en op een speelse manier.

De waan van de wedloop werd genomineerd voor BoekGoud 2017 – categorie non-fictie.

“Een daverend en broodnodig boek, over een onderwerp dat me zeer aan het hart gaat. Helder geschreven, trefzeker verwoord; een medicijn tegen het alom heersende materialisme – dit zou iedereen moeten lezen.”

Daan Remmerts de Vries, schrijver, illustrator en meervoudig winnaar van onder meer de Gouden en Zilveren Griffel

“Een boek over een urgent thema dat zich aan veel mensen opdringt. Alles wat Stan schrijft, leest als een trein. Opbouw en structuur zijn volkomen helder en vanzelfsprekend. Daarnaast staat het boek barstensvol leuke, aansprekende, herkenbare voorbeelden en anekdotes.”

Kiki Verbeek, neerlandica en filosofe

Het boekje tegen angst

Drie reddingsboeien voor stressvolle en angstaanjagende situaties

Ik heb veel over angst geleerd in mijn jaren als coach en ondernemer. Dit boekje is gebaseerd op die ervaringen en lessen. Het beschrijft in klip-en-klare taal hoe angst ontstaat, wat angst voor zin heeft – want die is er – en hoe angst ons leven anno nu danig kan ontregelen. Maar gelukkig, er zijn oplossingen: Het boekje tegen angst presenteert drie reddingsboeien. Ze hebben mijn leven verrijkt en veranderd. Het zal me niet verbazen als ze jou net zo zullen helpen!